Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center - Izobraževanja
Izobraževalni center - Izobraževanja
Izobraževalni center - Izobraževanja

Izobraževanja

Izvajamo različna šolanja in praktično-teoretična usposabljanja s področja higiene in čistoče. Nekatera izobraževanja so za naše stranke brezplačna in jih lahko izvedemo 1 × letno. Druga, bolj obsežna izobraževanja, pa so plačljiva.

 

Izobraževanja za čistilno osebje

Vaše čistilno osebje izobrazimo skladno s sanitarnimi smernicami in jih naučimo pravilnih čistilnih postopkov ter pravilne in varne uporabe čistil in čistilnih pripomočkov. Naučimo jih pravilnega rokovanja s stroji ter izobrazimo za odstranjevanje in nanašanje premazov za talne površine.

 

Izobraževanje za kuharsko osebje

Kuharsko osebje izobrazimo skladno s sistemom HACCP ali pa jih naučimo pravilne in varne uporabe čistil in čistilnih pripomočkov. Izvajamo tudi HACCP izobraževanja in njihovo verifikacijo.

 

Izobraževanja za zdravstveno osebje

Zdravstvene ustanove so zaradi nevarnosti okužb še posebno občutljivo področje. Za zdravstveno in čistilno osebje izvajamo izobraževanja s poudarkom na dezinfekciji rok, površin in instrumentov.

 

Izobraževanje peric in negovalk perila

Perice v profesionalnih pralnicah naučimo pravilne nege perila, uporabe pralnih in negovalnih sredstev ter upravljanja s profesionalnimi pralnimi stroji.