Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans
Izobraževalni center Barjans
Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans

Izobraževalni center Barjans je bil ustanovljen leta 2004, prvotno je deloval pod imenom Akademija Barjans. Leta 2018 smo Akademijo nadgradili in jo preimenovali v Izobraževalni center Barjans.

V okviru Izobraževalnega centra izvajamo različna šolanja in praktično teoretična usposabljanja s področja higiene in čistoče. Izvajamo izobraževanja za:

-          čistilno osebje,
-          sobarice,
-          kuharsko osebje,
-          zdravstveno osebje,
-          perice in negovalke perila,
-          izobraževanja in verifikacijo HACCP.

V sodelovanju z Združenjem za razvoj znanja in Mednarodnim centrom za prenos znanja izvajamo tudi programe usposabljanja za pridobitev strokovne kvalifikacije, kjer udeleženci prejmejo tudi mednarodno veljaven certifikat.

Naši predavatelji so strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in so specializirani za različna področja higiene in čistoče v objektu. Sodelujemo z Zdravstveno fakulteto Univerze v Ljubljani, Inštitutom za sanitarno inženirstvo, Centrom za nego tekstilij in oblačil Univerze v Mariboru, Združenjem za razvoj znanja, Mednarodnim centrom za prenos znanja ter drugimi institucijami.

V okviru Izobraževalnega centra Barjans organiziramo tudi samostojna strokovna srečanja, dogodke in posvete, povezane s higieno in čistočo.