Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Storitve

Storitve

Storitve

Storitveni del podjetja Barjans je usmerjen v projektiranje zaokroženih, samostojno delujočih sistemov čistoče. Naši sanitarni inženirji in projektanti higiene v sodelovanju s strokovnjaki za materiale prinašajo podjetjem in ustanovam učinkovite in trajne rešitve v obliki načrtov čistoče, organizacije dela, vzpostavljanja sistemov kontrole, usposabljanj, predvsem pa znanj in praktičnih izkušenj pri reševanju problemov povezanih s čistočo in higieno.

Storitveno področje predstavlja tisto prednost podjetja Barjans d.o.o., ki stranki poleg pripadajočega potrošnega materiala, omogoča strokovno pomoč pri težavah in problemih povezanih s čistočo in higieno. Storitveno področje zaokrožuje ponudbo podjetja Barjans d.o.o. v smiselno in učinkovito celoto, ki stranki omogoča, da pridobi kakovostnega, strokovnega in zanesljivega partnerja pri zagotavljanju konstantnega in kontroliranega nivoja čistoče in higiene.

KONTAKT: Nataša Mežnarič, dipl. san. inž., 01 620 77 60, mob.: 041 774 273