Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

O podjetju

Zaposlitve
Zaposlitve
Zaposlitve

Zaposlitve


Podjetje Barjans d.o.o je podjetje mladih in perspektivnih ljudi. Združujemo različno izobražene kadre, ki so jim skupne točke timsko delo, učenje in želja po uspehu. Smo odprta organizacija, ki vsakemu omogoča poslovno in osebnostno rast tako v podjetju kot zunaj njega. V tem duhu smo odprti tudi za različne oblike sodelovanj z najrazličnejšimi ljudmi, ki imajo vizijo, željo in so sposobni svojo energijo usmeriti v razvoj in prihodnost podjetja ter timskega duha.

 

Prosta delovna mesta

Trenutno prosto delovno mesto: VODJA SKLADIŠČA IN LOGISTIKE

Iščemo vodjo skladišča in logistike. Delo zajema vodenje in organiziranje večjega števila skladiščnikov in voznikov ter organizacijo dela v skladišču.

Kaj pričakujemo:

- zaželena VI. stopnja izobrazbe logistične smeri,
- močno izražene vodstvene in komunikacijske kompetence (prednosti imajo kandidati z dokazili o usposobljenosti),
- vsaj 4 leta delovnih izkušenj z vodenjem skladišča oziroma v logistiki,
- samostojnost, zanesljivost ter samoiniciativnost,
- potrdilo o nekaznovanosti.


Kaj nudimo:

- zaposlitev v stabilnem slovenskem podjetju z dolgoletno tradicijo,
- mlad, ustvarjalen in inovativen kolektiv,
- zaposlitev je možna takoj in sicer za določen čas 6 mesecev s poskusno dobo ter z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas,
- redno plačilo,
- enoizmensko delo.

Najkasneje do 22. 10. 2018 nam pošlji svojo prošnjo in življenjepis na [email protected]. Izbrani kandidati bodo povabljeni na razgovor.