Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Vabilo na usposabljanje in seminar Poenostavite si HACCP

Datum objave: 14.04.2016

DATUM DOGODKA: 17.5.2016
KRAJ: HORECA CENTER BTC, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana
NASLOV SEMINARJA: Poenostavite si HACCP
KOTIZACIJA: 40 € + DDV

O SEMINARJU

Osebe, ki pri svojem delu prihajate v stik s hrano, imate pogosto težave z verifikacijo obstoječega HACCP sistema in obilico dokumentacije, ki je dostikrat sama sebi namen. Inšpekcijski nadzor pa vam še vedno predstavlja strah in nepotrebne zadrege.

Na seminarju boste izvedeli na kaj je potrebno biti pozoren pri inšpekcijskem pregledu, podani bodo dosedanji primeri dobre prakse, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne ...
Na seminarju se izdajo potrdila o rednem usposabljanju odgovorne osebe. S tem potrdilom lahko nato v svoji organizaciji poučite osebje o pravilnem ravnanju s hrano in zadostite zakonskim zahtevam.


PROGRAM:

8:30 - 9:00 Prihod in prijava udeležencev
9:00 - 10:30

1. Pregled zakonodajnih zahtev vezanih na zagotavljanje varne hrane na evropskem in nacionalnem nivoju.
2. Spremljajoči higienski program in sistem HACCP.
3. Racionalizacija in validacija HACCP sistema - manj obrazcev, zapisov, manj dela, manj arhiva.
4. Kako privarčevati denar: kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne?

10:30 - 11:00  Odmor
11:00 - 12:30

5. Kako pripraviti dokumentacijo za inšpekcijski pregled?
6. Praktični primeri, v sodelovanju z udeleženci.

 

O PREDAVATELJICI:


Nataša MežnaričNataša Mežnarič, po izobrazbi diplomirana sanitarna inženirka, z dodatnim znanjem iz študija vodenja kadrov, že enajsto leto vzpostavlja sisteme čiščenja in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo. Je mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči zdravstveni inšpektorji. Za seboj ima že preko 300 projektov vzpostavljanja standardov higiene in HACCP sistemov.

 

 

Glede na izkušnje s prejšnjih predavanj, bomo dovolj časa namenili tudi vašim vprašanjem. Če želite, nam ob prijavi lahko pošljete svoja vprašanja, na katera bo lahko predavateljica odgovorila že med predavanjem.


 

Prijavnico najdete tukaj.
Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest na e-mail: [email protected]




ZEMLJEVID (Horeca Center, Šmartinska 106, 1000 Ljubljana)