Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Ste tudi vi darovali?

Datum objave: 29.05.2014

Presenečeni in veseli smo bili nad velikim odzivom ljudi, ki so darovali pomoč za poplavljena območja na Hrvaškem, BiH in Srbiji. Ko smo v podjetju Barjans d.o.o. slišali, da potrebujejo še več higienskih potrebščin in dezinfekcijo, smo se takoj odzvali.

Iz našega skladišča smo vzeli vse, kar bi utegnilo pomagati ljudem, ki jim je poplava uničila hiše, domove, šole, poslopja … in odnesli v PGD Vrhnika. Gospod Jure Jakopič je takoj organiziral svojo ekipo prostovoljnih gasilcev, ko smo mu rekli, da prihajamo z našim kombijem in doniranimi sredstvi. Zbrali smo več kot pol tone čistil, mil za roke, gelov za tuširanje, dezinfekcije, prav tako pa tudi pripomočkov za čiščenje ipd.

Ponosni smo, da se je občina Vrhnika odzvala v takšnem številu in na pot poslala več tovornjakov pomoči tako hrane in pijače kot tudi oblačil, higienskih in drugih pripomočkov.

Upamo, da se bo še veliko podjetij odločilo za podobne donacije, saj, kot nam je napisal znanec: » … če nisi človek človeku, ki potrebuje pomoč, potem tudi v poslovnem svetu nimaš kaj iskati.«