Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Spoznajte naše serviserje

Datum objave: 24.01.2017

Stranke so nam zaupale, da so nam zveste že vrsto let še posebej zaradi dejstva, da poskrbimo za poprodajne aktivnosti. Kar pomeni, da jim nudimo tudi podporo po nakupu dozirnih naprav, sredstev in strojev. Povedale so nam, da jim je všeč, ko jih obišče Daniel in naredi vzdrževalni pregled dozirnega sistema na pralnem stroju, kar pomeni, da je tekstil vedno brezhibno čist, dozirni sistemi pa vzdrževani brez nepotrebnih okvar.

Marko poskrbi za pravilno doziranje čistil v pomivalnih strojih. Po potrebi preveri ali je koncentracija sredstev na previsokem ali prenizkem nivoju in jih ustrezno prilagodi.

Če se pokvari TASKI stroj, kar se sicer zgodi redko, pride na obisk Mitja. Ob tem poskrbi za dobavo ustreznega rezervnega dela in na mestu opravi servis. Mitja tudi zelo rad demonstrira ustrezno uporabo TASKI stroja, ko se osebje prvič sreča z novim kupljenim strojem, saj je dober poznavalec tako majhnih kot velikih čistilnih strojev.

Spoznajte jih:

Daniel

Daniel, serviser dozirnih naprav pralnih strojev

Marko

Marko, serviser dozirnih naprav pomivalnih strojev

Mitja

Mitja, servis TASKI strojev

Za naročilo servisa nas lahko pokličete na 080 50 77.