Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Skrb za kožo na delovnem mestu je pomembna

Datum objave: 30.04.2014

28. aprila vsako leto obeležujemo Svetovni dan varnosti in zdravja pri delu. Cilj je dodatno promovirati prizadevanja za varnejše, bolj zdravo in dostojno delo.

Zdravi in zadovoljni zaposleni so namreč največji kapital podjetja.

Ker so bolezni kože ena najpogostejših poklicnih bolezni, želimo še enkrat opomniti, kako pomembno je, da na delovnem mestu svojo kožo preventivno ZAŠČITIMO, redno NEGUJEMO in tudi pravilno OČISTIMO. V večini primerov umivanje rok z milom in vodo ni dovolj, še več, koža, ki je že tako izpostavljena delovnim substancam, lahko postane še bolj razdražena.

Stoko 3-stopenjski program ponuja pravo zaščito, čiščenje in nego kože za vsakovrstno potrebo.

Stoko zaščitne kreme (v modri barvi) pomagajo ščititi naravno strukturo kože ter minimizirajo vplive delovnih substanc. Uporabljamo jih pred pričetkom dela na čisti koži ter po umivanju rok.

Čistilne Stoko kreme (v zeleni barvi) so primerne za čiščenje kože in se razlikujejo glede na tip in intenzivnost umazanije.

Stoko negovalne kreme (v rdeči barvi) pa so namenjene negovanju kože po delu. Pomagajo obnoviti funkcije kože ter jo povrnejo v prvotno naravno stanje.

Če bi tudi vi želeli preizkusiti STOKO program v vašem podjetju, lahko izkoristite 14-dnevno brezplačno testiranje, ali pa preprosto zaprosite za vzorček Stoko kremic. Pišite nam na barjans@barjans.si in dogovorili se bomo za podrobnosti.