Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Sanitarna oprema, odporna na vandalizem?

Datum objave: 26.09.2012

Gotovo ste se že kdaj srečali s poškodovanimi plastičnimi podajalniki v sanitarijah - tako v javnih institucijah, kot tudi na elitnih mestih. Vandalizem je prisoten povsod, tudi v sanitarijah. Nekateri se odločajo za zamenjavo s klasičnimi inox podajalniki, nekateri pa se odločijo za Franke opremo. Le-ta ima linijo, ki je visoko odporna na vandalizem, prstne odtise, rjavenje ... Podjetje Barjans d.o.o. je ekskluzivni zastopnik Franke sanitarne opreme v Sloveniji, ki je vodilna znamka sanitarne opreme izdelane iz nerjaveče (INOX) pločevine v Evropi in ena največjih v svetu. Izdelujejo kompletno opremo sanitarij iz najkvalitetnejšega NiCr materiala. Odlikuje jo izredna kvaliteta, moderni oblikovalski trendi, visoka funkcionalnost ter širok spekter izbire. Ponujajo 5 kvalitetnih in cenovnih razredov inox opreme za zadovoljitev še tako zahtevnih strank.

Kje pa se sploh uporablja tako kvalitetna sanitarna oprema?

Franke sanitarna oprema je namenjena široki uporabi v objektih kjer je prisoten vandalizem (športni objekti, avtobusne in železniške postaje, vzgojno-izobraževalne institucije, zapori, policijske postaje, garderobe v proizvodnjah,...). Franke oprema je primerna za luksuzne objekte, kjer je pomemben poseben dizajn in enostavnost čiščenja ter nevidnost prstnih odtisov. Prav tako je primerna za objekte kjer so prisotne korozivne snovi in ostale snovi, ki uničujejo opremo. Skratka Franke oprema je primerna povsod tam, kjer stranke hočejo pridobiti opremo, ki bo dolga leta zagotavljala kvaliteto bivanja in ki bo zaradi svoje kvalitete ohranjala vrednost ter lep izgled.

Kje dobiti več informacij o Franke opremi?

Če ste za hip pomislili, da bi bila za vas in vaše stranke Franke oprema primerna, si lahko ponudbo ogledate na uradni spletni strani ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 50 77, mi pa vam bomo z veseljem razkrili prednosti našega prodajnega programa.
Pravo vrednost in dizajn Franke opreme je nemogoče spoznati, če vam prodajnega programa ne predstavimo v živo. Skupaj z še ostalim širokim prodajnim programom našega podjetja (dodatna sanitarna oprema iz plastike in kombinacije plastike in aluminija), bi vam radi Franke prodajni program predstavili v živo pri vas. Pokličete nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 50 77 ali pa nam pišete na [email protected].