Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Premik velikega šotora

Datum objave: 27.03.2017

Zadnje dni smo vas preko naše Facebook in spletne strani, telefona ter elektronske pošte obveščali, da bo zaradi večjih gradbenih del v našem podjetju, od 23.3.2017 do približno 10.4.2017 motena dostava blaga. Odločili smo se, da vam pokažemo kaj se "skriva" v ozadju. Namreč, odločili smo se za enega večjih projektov v našem podjetju - prestavljanje šotora s 1000 m2 ter gradnjo velikega skladiščno-poslovnega prostora. Le-ta naj bi bil dokončan v letošnjem letu, z 2000 m2 v dveh etažah. Pred tem smo, kot omenjeno, morali prestaviti največji šotor na drugo lokacijo. Ker razstavljanje in ponovno sestavljanje šotora ni prišlo v poštev, smo se odločili za drzen dvig in prestavitev šotora. Pri tem nam je pomagalo podjetje Dvig d.o.o. z Vrhnike z bogatimi in dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.

"Al bom dubu odpoved, al pa povišico," je komentiral eden od projektanov, medtem ko smo drugi zadrževali dih dolgih 10 minut, kolikor je trajal premik 26 tonskega šotora.

Vas zanima ogled iz ptičje perspektive? OGLEJTE SI VIDEO!