Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

[PREMAZOVANJE TAL] Podarjamo 30 brezplačnih analiz talnih površin s svetovanjem

Datum objave: 10.05.2019

Sezona premazovanja tal je ponovno pred vrati. S tem pa tudi cel kup težav.

Naše stranke največkrat ne vedo, kakšen premaz ali odstranjevalec izbrati. Še več, največkrat sploh ne vedo, iz kakšnega materiala je njihova talna površina. Rezultat kupovanja premazov na slepo so lahko samo vsako leto bolj uničene talne površine, ki jih bo treba slej ali prej zamenjati.

Zato smo se odločili, da našim cenjenim strankam v letošnji sezoni premazovanja podarimo 30 BREZPLAČNIH ANALIZ TALNIH POVRŠIN. Na vaš objekt bomo poslali našega strokovnega sodelavca za talne površine, ki ima za seboj več kot 20 let izkušenj z vzdrževanjem tal.

Vaše talne površine bo temeljito pregledal, z različnim testi ugotovil, iz kakšnega materiala so, ter vam svetoval, katera vrsta premaza je potrebna glede na obstoječe stanje vaše talne površine. Pregledal bo tudi vašo opremo za premazovanje. Vprašali ga boste lahko za nasvete glede nege talnih površin ali mu dodelili specifična vprašanja. Ne pozabite, obstajajo rešitve za še tako dotrajane talne površine, potrebne menjave.

Analiza je brezplačna in neobvezujoča. Prijavite se lahko preko maila [email protected] ali preko spletnega obrazca. Število analiz je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

*Ne izvajamo za fizične osebe.