Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

POMEMBNO OBVESTILO ZA STRANKE,KI PRIHAJAJO NA NAŠE PODJETJE

Datum objave: 27.02.2020

Zaradi pandemije in zmanjšanja prenosa koronavirusa smo bili dolžni sprejeti določene ukrepe za zaščito in varnost nas vseh.  Ukrepi veljajo do preklica.

Vstop za stranke v naš objekt ni več mogoč. Stik z zaposlenimi bo omejen na minimum. Če želite oddati naročilo in ga osebno prevzeti, ga morate predhodno oddati preko telefona 080 50 77 ali emaila [email protected]. Na vaš email vam bomo poslali predračun, saj plačil s kartico in gotovino do nadaljnjega ne bomo sprejemali. Po plačilu predračuna se oglasite v skladišču (zgornja stavba). Vendar pozor, ne vstopajte v skladišče! Za dvig robe pokličite na telefon +386 1 750 66 42. Naročeno vam bomo pripeljali na parkirišče. 

Zaradi omejenih kapacitet in prilagojenega delovanja dostavnih služb do nadaljnjega dostave fizičnim osebam ne bodo možne.

Prosimo, da ne prihajate na osebne dvige, če kažete znake prehlada ali okužbe, ali imate vročino. 

 

Prosimo, da dostavljalci robe ne vstopate v stavbo. Če ste pripeljali naročeno robo, vas prosimo, da pokličete prevzemnika na telefon +386 1 620 77 64


Do nadaljnjega se v podjetju tudi ne rokujemo in upoštevamo varnostno razdaljo 1,5 m. Vsi nenujni sestanki so odpovedani oziroma se izvedejo preko Skypa. Večina zaposlenih bo delo opravljala od doma.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!