Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Otroške delavnice o pravilnem umivanju rok

Datum objave: 18.07.2012

Pravilno umivanje rok Barjans

Julija smo začeli z delavnicami po slovenskih vrtcih, kjer izobražujemo otroke o pravilnih postopkih umivanja rok.

Zelo pomembno je, da otroke že od malih nog izobražujemo o pogostosti umivanja rok ter o pravilnem postopku med umivanjem. Z delavnicami, prilagojenimi glede na različne starosti, želimo na zabaven način prikazati kako zabavno je čiščenje rok. V sodelovanju z našim sanitarnim inženirstvom in vzgojiteljicami v vrtcu, smo sestavili kratek program, vključno s pesmicami in praktičnim delom. Otroci se bodo tako lahko naučili kaj so bakterije in virusi, zakaj so za nas nevarni ter kdaj si morajo roke umiti ter po kakšnem postopku.

Prvi dve delavnici smo že izvedli v dveh vrtcih, kjer so bili otroci več kot navdušeni. Vas zanima kako smo se imeli? Poglejte fotografije!

Zaradi varovanja zasebnosti otrok smo obraze zameglili

Kako lahko vaš vrtec sodeluje oz. kdaj lahko pridemo na obisk v vaš vrtec in predstavimo delavnico, prosimo pišite naši vodji sanitarnega inženiringa Nataši Mežnarič ([email protected]) ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 50 77.

Z veseljem pridemo tudi v vaš vrtec!