Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Octenisept, mali čudež za velike rane

Datum objave: 13.02.2013

Pogosto moramo pri otrocih v vrtcih, pa tudi drugje, na primer v kozmetičnih salonih, bolnišnicah ali ob vsakodnevnih opravilih, oskrbeti rano ali kožo, jo razkužiti ter tako preprečiti morebitno infekcijo. Octenisept je razkužilo, ki bo razveselil vas, vaše malčke pa tudi novorojenčke. Ne peče, na voljo pa je v obliki gela ali spreja. Preberite, zakaj je Octenisept dobro imeti vedno pri sebi.

Je odličen izdelek, ki preprečuje infekcije in hkrati razkužuje.

Octenisept sprej (50 ali 250 ml) uporabimo za oskrbo travmatskih, akutnih, kroničnih in kirurških ran, primeren pa je tudi pri oskrbi sluznice. Je sredstvo dezinfekcije pred vbodi ali punkcijami, odlično pa se je izkazal tudi pri oskrbi aknaste kože, kože okoli ustne votline ter glivičnih obolenj. Primeren je celo za oskrbo popka pri novorojencih ter za dekolonizacijo bakterije MRSA.

Octenisept gel (20 ml) je idealen za vlaženje in oskrbo akutnih ran, kot so odrgnine, ureznine, opekline ali tetovaže.

Izdelek odlikuje širok spekter delovanja. Je nepekoč, zato je primeren tudi za otroke, novorojenčke, nedonošenčke, nosečnice ter doječe matere. Ne pušča sledi na tkaninah, je brez barve in brez vonja, nanos pa je neboleč. Delovati začne že v 1 minuti in deluje do 24 ur. Rano vlaži in koža ga dobro prenaša. Preizkusite Octenisept!