Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Nevtralizator vonjav PROZONE®

Datum objave: 29.03.2012

NOVO - Nevtralizator vonjav Prozone®

Prozone® je naprava na navadno električno napajanje, ki nevtralizira in učinkovito odpravlja neprijetne vonjave in v prostor prinaša čist, svež ter zdrav zrak. Je generator ozona, ki čisti in obnavlja zrak, ki ga dihamo.

KOMU PRIPOROČAMO Prozone®?

Prozone® priporočamo vsem, ki imajo težave z odpravljanjem slabih vonjav. Idealen je za bolnišnice, zdravstvene domove, zdravniške ordinacije, veterinarje, umivalnice, domove upokojencev, pisarne, toaletne prostore, hotele, centre za šport in rekreacijo (fitnese) itd.

Komu je Prozone namenjen?

KAKO DELUJE?

Ozon je naravni plin, katerega molekula je sestavljena iz treh atomov kisika. Ta molekula je nestabilna in teži k razpadu v običajno dvoatomsko obliko (O2) in v prosti kisikov atom (O). Ta se veže s čimerkoli v okolici. Na ta način je zelo uporaben za čiščenje in dezinfekcijo.

Prozone® tako poustvarja naraven proces in ustvari ozon*, kateri sčasoma uniči škodljive mikroorganizme (vir neprijetnih vonjav). Z njimi pride v stik, razgradi spojine ter ustvarja svež zrak.

*Najvišja dovoljena koncentracija ozona je 0,1 ppm (ki ga Prozone® nikoli ne preseže), koncentracija 0,05 ppm pa je najučinkovitejša pri odpravljanju neprijetnih vonjav.

 

Prozone® lastnosti

V uporabi

Uniči do 99,5% bakterij in virusov v zraku

V veliki meri zmanjšuje tveganje navzkrižne kontaminacije, saj očisti zrak, ki ga dihamo

Programske nastavitve

Primerno za vse prostore do 150m3. Deluje lahko 24 ur na dan, vse dni v tednu ali 8x na dan (star&stop funkcija)

Lahko vzdrževanje

Enostavno za servisiranje in vzdrževanje

Možnosti namestitve

Prenosen ali fiksen

Zelo ekonomičen

Porabi samo 12W elektrikeČe niste prepričani, ali je izdelek primeren za vas, nas pokličite na 080 50 77. Prozone® vam z veseljem damo na BREZPLAČNO TESTIRANJE.