Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Mednarodni dan higiene rok

Datum objave: 16.05.2012

5. maja 2012 smo obeležili Mednarodni dan higiene rok. Več institucij po Sloveniji je na ta dan poudarjalo pomembnost umivanja rok, saj je ustrezna higiena rok osnovni in ključni dejavnik preprečevanja prenosa okužb. Predvsem je pomembno, da se zavedamo, kdaj si je roke potrebno umiti oz. dezinficirati. Priporočljivo je, da si roke temeljito umijemo pred in po jedi, po uporabi stranišča ter po stiku z domačimi živalmi. Še posebno pomembno je, da si jih dezinficiramo ob vstopu in izstopu iz zdravstvene ustanove, pred vstavljanjem in odstranjevanjem očesnih leč ter pred in po menjavi plenic dojenčku. Z umazanimi rokami lahko namreč prenašamo različne bakterije, viruse in parazite, s tem pa tudi črevesna ter respiratorna obolenja.

 

V naši ponudbi lahko najdete vrhunske izdelke priznane blagovne znamke GOJO Purell. Ponujamo vam kvalitetna sredstva za umivanje rok, dezinfekcijo brez vode, industrijsko milo in kremo za roke.