Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Kaj počnemo v Baru?

Datum objave: 25.03.2015

V začetku marca se je začel, kot mu pravijo, najboljši Bar na Planetu. Ker mora imeti vsak gostinski obrat urejeno HACCP dokumentacijo, smo z veseljem priskočili na pomoč. V tem novem resničnostnem šovu smo tudi generalni dobavitelj čistil Diversey, sanitarnega potrošnega materiala TORK ter čistilnih pripomočkov Vileda.

V resničnostnem šovu je naša sanitarna inženirka Nataša Mežnarič vzpostavila HACCP sistem - pripravila in uredila dokumentacijo ter jo predstavila tekmovalcem. Poslušali so predavanja o varnem ravnanju z živili (med katere sodijo tudi pijače) ter ob koncu opravili še test. 

Nekaj utrinkov s snemanja (klik na sliko za povečavo):