Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Izbrani smo med TOP 10 slovenskih družinskih podjetij 2019

Datum objave: 09.12.2019

Tudi največji svetovni in evropski velikani, npr. Walmart, Volkswagen, Nike, L´Oreal, so družinska podjetja. V Sloveniji družinska podjetja predstavljamo kar 83 % gospodarstva, spodbujamo sveže ideje, investiramo v nove tehnologije, vstopamo na nove trge in ubiramo različne pristope k iskanju uspeha.

V EY Slovenija so izdali že šesto knjigo Družinsko podjetništvo Slovenija. Vsako leto je v knjigi zbranih deset zgodb uspešnih slovenskih družinskih podjetij – letos tudi naše. 

Naše podjetje ima že skoraj 30 letno tradicijo. Kako se je vse skupaj začelo v garaži domače hiše, kako smo že zdavnaj presegli družinske okvije in kako naše podjetje ohranja družinsko miselnost, si lahko preberete v knjigi, ki bo na voljo v slovenskih knjižnicah v angleškem in slovenskem jeziku. Knjigo lahko prelistate tudi na spletu (str. 8 - 13).

Barbo family

Solastniki podjetja: Janez Barbo ml., Janez Barbo st., Matevž Barbo