Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Hitrejše premazovanje tal

Datum objave: 17.06.2020

Kaj, če bi vam rekli, da imate lahko visoko svetleča tla z manj nanosi kot običajno? Premaz TimeSaver je točno to, kar vam njegovo ime tudi pove - prihranek časa.Premaz za tla TASKI Jontec TimeSaver je premaz najvišje kakovosti. Je visoko svetleč, visoko odporen, nedrseč, ter primeren za vse gladke vodoodporne talne površine. Ker je skoraj brez vonja, je idealen za premazovanje tal v trgovskih centrih, bolniških sobah, javnih ustanovah ipd. Zagotavlja vrhunsko stopnjo sijaja tudi z manj nanosi.

Premaz je izjemno odporen na praske, zato zagotavlja boljši videz z manj vzdrževanja. Visoka odpornost na praske podaljšuje življensko dobo in prihrani čas pred ponovnim odstranjevanjem in nanašanjem. Možnost ponovnega nanašanja samo enega sloja, kar podaljša življensko dobo in zmanjša stroške vzdrževanja.Premaz za tla Jontec TimeSaverPREDNOSTI:


- premaz najvišje kakovosti


- visoko svetleč in nedrseč


- zelo odporen premaz


- brez vonja


- potrebno manj nanosov

- za vse gladke površine

- zelo odporen!

 

 

 

 

 

 

 

 Ponudbo ostalih premazov, ki so trenutno v AKCIJI, si lahko ogledate tukaj: 

Akcijski letak - PREMAZI TAL 2020