Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

HACCP sistem po meri

Datum objave: 12.03.2013

Z živili se srečujemo na vsakem koraku, zelo pogosto pa tudi na delovnem mestu. Pa res znamo pravilno in predvsem varno rokovati z živili?

V podjetju Barjans bomo poskrbeli za vzpostavitev HACCP sistema po meri. Pokazali vam bomo pot do varne priprave hrane ter naredili individualen načrt, s katerim boste zadostili vsem zakonskim zahtevam.

Zavedamo se, da je potrebno preventivni načrt vzpostavitve varne prehrane prilagoditi vsakemu posameznemu podjetju in načinu delovanja osebja. Zato so naši načrti in izobraževanja vedno narejeni po meri z najvišjo mero praktičnosti in uporabnosti. Teme usposabljanj prilagodimo vašim željam in potrebam.

Pri vzpostavljanju standardov in izvedbi izobraževanj zagotavljamo strokovnost. Sodelovali boste z diplomiranimi sanitarnimi inženirji, ki imajo nekajletne izkušnje. Po potrebi se povežemo še z Inštitutom za sanitarno inženirstvo in Fakulteto za zdravstvene vede.

Za izobraževanje in načrt HACCP po meri nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 50 77 ali pišite naši sanitarni inženirki [email protected]. Z veseljem vam bomo svetovali.