Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

EKOLOŠ KA ČISTILA

Datum objave: 22.02.2010

eMC® · čistilna sredstva so 100% naravna in organsko pridelana, saj ne vsebujejo kemikalij. Tudi sama proizvodnja čistilnih sredstev je ekološka in ne obremenjuje okolja.

V praksi se je potrdilo, da je mogoče vsaj 90% kemičnih čistil ustrezno nadomestiti z naravnimi probiotičnimi čistilnimi sredstvi eMC® ·. Tako je sedaj možno čiščenje s čistili, ki so popolnoma neškodljiva za čistilno osebje, uporabnike in odpadne vode.

Zaradi svoje edinstvene kombinacije mikroorganizmov se eMC®· probiotiki hranijo z različnimi vrstami nečistoč in patogenimi mikroorganizmi. eMC®· čistilna sredstva tako odstranjujejo nečistoče, odpravljajo neprijetne vonjave in naredijo gladke površine ponovno sijoče. V odtokih eMC® · čistila ne kontaminirajo vode s kemikalijami, temveč nadaljujejo s prečiščevanjem, preprečujejo nalaganje oblog v odtočnih ceveh in pomagajo graditi zdravo mikrofloro v okolju.

 

eMC® · Čistilo Citrus

Čistilo Universal

Koncentrat čistilnega sredstva je, zaradi visoke učinkovitosti mikroorganizmov, zelo učinkovit v boju proti umazaniji, neprijetnim vonjavam in plesni.

Redna uporaba razredčenega čistilnega sredstva v spreju omogoča mikroorganizmom, da dosežejo popoln učinek. Ne odstrani le neprijetnih vonjav, temveč odpravi tudi vzroke zanj.

Z njim čistimo: lahko vse objekte, saj je univerzalno čistilo.

 

eMC® · Čistilo za kuhinjo

Čistilo za kuhinjo

Koncentrat čistilnega sredstva je primeren za čiščenje bolj trdovratnih madežev na površinah, saj za razliko od drugih sredstev, vsebuje več alkohola.

Čistilec se lahko uporabi tudi kot odstranjevalec vodnega kamna v pralnih strojih.

Z njim čistimo: porcelan, kuhalnike, nape, pečice itd.

 

eMC® · Čistilo Moč

Čistilo Moč

Koncentrat čistilnega sredstva je primeren za čiščenje bolj trdovratnih madežev na površinah, saj za razliko od drugih sredstev, vsebuje več alkohola.

Primeren je za zelo umazane površine.

Z njim čistimo: tla, pribor iz nerjavečega jekla ipd.

 

Za naročilo lahko pokličete na: 080 50 77