Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Zaščita in nega rok v preventivi poklicnih kožnih bolezni

Datum objave: 14.10.2013

V okviru tedna varnosti in zdravja pri delu v sodelovanju z ZVD Zavodom za varstvo pri delu d. d. organiziramo brezplačno usposabljanje z naslovom Zaščita in nega rok v preventivi poklicnih kožnih bolezni.

Kdaj? 23. 10. 2013
Kje? ZVD Zavod za varstvo pri delu d. d., Chengdujska 25, 1000 Ljubljana
Rok prijave? 18. 10. 2013  22. 10. 2013
Kotizacija? Je ni, dogodek je brezplačen.

Predavala bosta priznana strokovnjaka, prim. prof. dr. Marjan Bilban, dr. med., spec. med. dela, prometa in športa, Predstojnik Centra za medicino dela na ZVD Zavodu za varstvo pri delu. d. d. ter dr. Wolfgang Röcher, Vodja znanstveno informacijskega oddelka in upravljanja kakovosti pri Stoko SkinCare.

Komu je dogodek namenjen?
Dogodek je namenjen predvsem varnostnim inženirjem ter pristojnim za varstvo in zdravje pri delu, pa tudi vsem tistim, ki jih samoinciativno zanima problematika poklicnih kožnih bolezni.

Zakaj na dogodek?
- Pridobili boste uporabno znanje za preprečevanje poklicnih kožnih bolezni.
- Brezplačno gradivo za vse udeležence.
- Darila in brezplačni vzorci zaščitnih, čistilnih in negovalnih sredstev za kožo.

Program?
Podrobnejši program najdete TUKAJ.

Prijave?
Izpolnjene prijavnice sprejemamo na e-naslov barjans@barjans.si ali po pošti na Barjans d.o.o., Pod Hruševco 20, 1360 Vrhnika najkasneje do 22. 10. 2013 oz. do zapolnitve prostih mest.

Prijavnico najdete TUKAJ.