Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

Barjans na Mednarodnem industrijskem sejmu 2019

Datum objave: 08.04.2019

Udeležili smo se Mednarodnega industrijskega sejma v Celju, kjer smo predstavljali:

- TORK industrijske krpe in brisače,

- VIKAN industrijske čistilne pripomočke,

- DEB STOKO sredstva za zaščito, čiščenje in nego delovnih rok.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste obiskali našo stojnico. Ne pozabite, da vam do sredine maja na predstavljeni industrijski program nudimo 25 % sejemski popust.

Bi si želeli o naših izdelkih vedeti še več? Naročite obisk našega svetovalca za področje industrije na [email protected] in skupaj bomo našli pravo rešitev za čistočo in higieno vašega industrijskega obrata.

 

PREDSTAVITEV BLAGOVNIH ZNAMK:

 

Čiščenje s starimi cunjami je pase! Blagovna znamka Tork ponuja profesionalne industrijske brisače in krpe za različne namene: za čiščenje, brisanje in poliranje. Ko pri čiščenju s profesionalnimi krpami ob vlaganju manj truda dosegamo boljše rezultate!

KATALOG TORK INDUSTRIJA

 

 

 

 

Čistilni pripomočki Vikan za vsako industrijo. Čistite bolj učinkovito in z manj truda. Bodite korak pred konkurenca in dvignite nivo higiene na višjo raven. Čistilni pripomočki so na voljo v 9 različnih barvah in so vrhunske kakovosti.

KATALOG VIKAN INDUSTRIJSKI PROGRAM

 

 

Deb Stoko predstavlja tri-stopenjski sistem za nego kože na delovnem mestu. Sistem zaščite, čiščenja in nege kože predstavlja popolno in pravilno oskrbo delovnih rok.

KATALOG DEB STOKO IZDELKOV