Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Nazaj na seznam novic

AKCIJA PREMAZOV

Datum objave: 26.05.2011

Bliža se sezona generalnih čiščenj, zato verjamemo, da lahko skupaj najdemo kvalitetno rešitev za učinkovito zaščito vaših talnih površin.

V naši ponudbi so, glede na izkušnje izvajalcev, najkvalitetnejši premazi najboljših blagovnih znamk: Wearmax, Kiehl, Diversey-Taski in Ecolab. Razlog za izbor najkvalitetnejših premazov se skriva v dejstvu, da je premazovanje tal težko delo, ki vam vzame veliko časa, kar pomeni, da je pomembno, da uporabljate kvalitetne proizvode in pravilne postopke. Pri vsem tem vam lahko pomagamo, tako s proizvodi kot tudi s svetovanjem.

Ker pa bi radi cenovno čimbolj prilagodili ponudbo, nam pošljite kontakt in površino, ki jo želite premazati in mi vam bomo poslali bon za popust od 20 do 40% glede na velikost površin. S poslanimi kontaktnimi podatki boste prav tako lahko sodelovali v nagradnem žrebanju za brezplačno izvedbo 50 m2 vrhunskega keramičnega premaza Wearmax, ki je obstojen 10 let. Akcija z boni se začne 27.05.2011 in konča 3.6.2011.

>>> PONUDBA PREMAZOV <<<

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo:
Telefon: 080 50 77 ali 01/750 66 40
Fax: 01/750 66 48
e-mail: [email protected]