Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Pralni detergent CLAX REVOFLOW PRO 35x1, 4kg, univerzalni detergent z belilom

Pralni detergent CLAX REVOFLOW PRO 35x1, 4kg, univerzalni detergent z belilom

Šifra izdelka: 280426
cena: 80,86€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Opis
Koncentriran detergent za pranje perila, primeren za sistem Revoflow. Clax Revoflow PRO je visoko koncentriran prašek, ki smo ga razvili posebej za profesionalne pralnice in je primeren za uporabo pri vseh trdotah vode. Proizvod je namenjen uporabi z Revoflow dozirnim sistemom, ki zagotavlja varno uporabo.

Ključne lastnosti
Clax Revoflow PRO je super koncentriran univerzalni detergent, zasnovan za uporabo s sistemom Clax Revoflow. Ta detergent učinkovito odstranjuje večino trdovratnih madežev in ostanke maščob. Clax Revoflow PRO je zaradi svoje visoke koncentracije in učinkovitih sekvestracijskih lastnosti zasnovan za delovanje pri vseh trdotah vode. Sredstva proti odlaganju zagotavljajo, da vaše tkanine obdržijo originalno barvo ali belino in ne posivijo. Zaradi svoje visoke koncentracije Clax Revoflow PRO zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjševanjem odpadne embalaže.

Navodila za uporabo
Za doziranje izdelka v pralni stroj uporabite sistem Clax Revoflow. Priporočen odmerek je približno 4-10 g/kg perila, odvisno od stopnje umazanije in trdote vode.

Dodaj v košarico
Jedko

Opozorilna beseda: Nevarno.
EUH208 - Vsebuje subtilizin (Subtilisin). Lahko povzroči alergijski odziv.
H318 - Povzroča hude poškodbe oči.

Sorodni izdelki
 
Pralni detergent CLAX REVOFLOW PRO MICRO 30x1, 4kg, za nego mikrovlaken
Pralni detergent CLAX REVOFLOW PRO MICRO 30x1, 4kg, za nego mikrovlaken
Šifra izdelka: 280421
Več / Dodaj v košarico