Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Pralni detergent CLAX Profi forte 36C1, 20 L, Diversey

Pralni detergent CLAX Profi forte 36C1, 20 L, Diversey

Šifra izdelka: 280162
cena: 206,97€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS
Clax Profi forte je koncentrirani tekoči detergent za glavno pranje, posebej primeren za uporabo v bolnišnicah in v zasebnih pralnicah. Izdelek je namenjen tako avtomatskemu kot tudi ročnemu doziranju in se lahko uporablja pri skoraj vseh trdotah vode (> 40 ppm) in v širokem temperaturnem območju (30-90°C). Clax Profi forte je primeren za pranje vseh tkanin iz bombaža ter mešanic poliestra in bombaža.

KLJUČNE LASTNOSTI
Clax Profi forte temelji na učinkoviti mešanici površinsko aktivnih snovi, sekvestrenov za razbijanje trdote vode, agentov proti sivenju perila in protikorozijskega sredstva. Sistem sekvestrenov zagotavlja nizko koncentracijo ionov trdote vode in posledično preprečuje obarjanje komponent detergenta. Na ta način hkrati deluje tudi kot agent proti sivenju, saj preprečuje nastajanje in odlaganje mineralnih snovi v vodi na tkanino. Poleg tega so izdelku dodane sestavine z učinkom preprečevanja usedanja in nalaganja ostankov in vodnega kamna. Izdelek zagotavlja odlično odstranjevanje delcev in maščobnih/oljnatih zaostankov. Dodatno Clax Profi forte vsebuje tudi protikorozijske agente. Ker vsebuje optično belilo, zagotavlja dolgotrajno belino tkanin. Izdelek se lahko uporablja kot glavni detergent za pranje perila z zgolj enkratnim odmerjanjem. V kombinaciji z belilom predstavlja močan pralni sistem, ki se lahko uporablja tako za pranje perila iz bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov, kot tudi za pranje perila hotelov in restavracij. Diversey Care vzdržuje visoke standarde varovanja ljudi in okolja po vsem svetu.

PREDNOSTI
- Odlična učinkovitost pri širokem spektru madežev in tipov zaostankov.
- Preprečuje sivenje tkanin; stabilizira delce umazanije v pralni raztopini.
- Zagotavlja dolgo trajajočo belino.
- Ponuja prednosti mehčanja perila.
- Preprečuje korozijo na strojnih delih.
- Dober nadzor nad penjenjem pri nizki trdoti vode in visokih temperaturah pranja.
- Brez fosfatov.

Dodaj v košarico
Jedko

Opozorilna beseda: Nevarno.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H290 - Lahko je jedko za kovine.

Sorodni izdelki
 
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Šifra izdelka: 135030
Več / Dodaj v košarico