Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Pralni detergent CLAX Plus 33B1, 20 L, za pranje pri nizkih temperaturah

Pralni detergent CLAX Plus 33B1, 20 L, za pranje pri nizkih temperaturah

Šifra izdelka: 135104
cena: 201,70€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS:
Clax Plus je encimski detergent za glavno pranje posebej formuliran za uporabo v komercialnih, bolnišničnih in OPL pralnicah. Detergent je bil razvit za avtomatsko kot tudi ročno doziranje in se lahko uporablja pri vseh trdotah vode pri temperaturah od 30°C do 60°C. Clax Plus je primeren za pranje vseh (barvnih) bombažnih in poli-bombažnih tkanin. Idealna uporaba Clax Plus detergenta je s sredstvom Clax Bright za zagotavljanje maksimalne koristi pri zmanjšanju porabe energije in kemičnih poškodb perila.

KLJUČNE LASTNOSTI:
Clax Plus je nizko alkalno, blago sredstvo na bazi učinkovite mešanice tenzidov, sekvestrenov trdote vode, sredstev proti sivenju perila in encimov.
Fosfati kot nosilci zagotavljajo nizko koncentracijo ionov trdote vode in posledično preprečujejo sedimentacijo komponent detergenta. Prav tako delujejo fosfati in druge sestavine kot sredstva proti sivenju perila in preprečujejo ponovno nalaganje umazanije.
Clax Plus detergent je formuliran z mešanico anionskih in neionskih tenzidov, ki zagotavljajo dobro odstranjevanje maščobne/oljne umazanije. Prisotnost proteolitskih encimov pripomore pri razgradnji beljakovin in s tem pospeši odstranjevanje beljakovinske umazanije kot je kri in zaostanki hrane.
Clax Plus detergent je primeren za uporabo kot detergent za glavno pranje. Lahko pa se tudi uporablja skupaj z alkalnih ojačevalcem (za zelo umazano perilo).
Clax Plus detergent se uporablja za pranje (barvnega) perila iz bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov kot tudi hotelov in restavracij. Dodatno je sredstvo primerno za pranje občutljivega perila.
Clax Plus je del t.i. Plus Bright sistema, ki nudi odločilne higienske prednosti pri zmanjšanju porabe energije in kemičnih poškodb perila.

PREDNOSTI:
- Odlični efekti pranja na različnih madežih in umazaniji.
- Preprečevanje sivenja perila, stabilizacija delcev umazanije v pralni raztopini.
- Zelo učinkovito na beljakovinske zaostanke (npr. kri in zaostanki hrane).
- Primerno za pranje barvnega in občutljivega perila.
- Je del Plus Bright sistema.

Dodaj v košarico
Klicaj

Opozorilna beseda: Pozor.
H319 - Povzroča hudo draženje oči.

Sorodni izdelki
 
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Mehčalec perila CLAX SOFT FRESH, 50A1 (5CL1), 20 L, W678, dišeči
Šifra izdelka: 135030
Več / Dodaj v košarico