Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Pralni detergent CLAX Build 12B1, za vse vrste perila, 20 L, Diversey

Pralni detergent CLAX Build 12B1, za vse vrste perila, 20 L, Diversey

Šifra izdelka: 135109
cena: 82,20€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS
Clax Build je tekoče alkalno ojačevalno sredstvo za pranje zelo umazanega perila, ki temelji na mešanici alkalij in sekvestrenov (razbijanje trdote vode) in je primerno za uporabo na področjih s srednje trdo do trdo vodo (125 - 250 ppm).

KLJUČNE PREDNOSTI
Clax Build je tekoče alkalno ojačevalno sredstvo za pranje zelo umazanega perila, ki temelji na mešanici alkalij, sekvestrenov za razbijanje trdote vode in agentih proti sivenju perila. Sistem sekvestrenov zagotavlja nizko koncentracijo ionov trdote vode in posledično preprečuje obarjanje komponent detergenta. Na ta način hkrati deluje tudi kot agent proti sivenju, saj preprečuje nastajanje in odlaganje soli vodne trdote na tkanino. Clax Build se večinoma uporablja skupaj z ojačevalci pranja za odstranjevanje močne umazanije. Ti izdelki v kombinaciji z belilom ponujajo izredno zmogljiv sistem, ki se lahko uporablja za pranje perila v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah. V kombinaciji z glavnim sredstvom za pranje perila Clax Build ojača pralno sposobnost močno umazanega perila, saj dviguje pH pralne raztopine.

PREDNOSTI
V kombinaciji s površinsko aktivnimi ojačevalci ali osnovnim pralnim sredstvom:
- izboljšuje odstranjevanje umazanije, še posebej zaostankov hrane (proteine) in maščobe (npr. perilo iz restavracij in kuhinj);
- preprečuje sivenje tkanin; v pralni tekočini stabilizira delce umazanije;
- izboljšuje učinkovitost pranja;
- ne vsebuje fosfatov.

Dodaj v košarico
Jedko Zdravje

Opozorilna beseda: Nevarno.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H351 - Sum povzročitve raka.
H290 - Lahko je jedko za kovine.

Sorodni izdelki
 
Čistilo za površine VARIKINA, parfumirana, 1 L
Čistilo za površine VARIKINA, parfumirana, 1 L
Šifra izdelka: 135302
Več / Dodaj v košarico