Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
FILC 430 mm (17') ČRN TASKI Americo

FILC 430 mm (17') ČRN TASKI Americo

Šifra izdelka: 280539   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 10,98€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Črn TASKI Americo Pad se uporablja za intenzivno redno mokro čiščenje. Črn filc agresivno odstranjuje umazanijo in praske iz zelo umazanih tal. Priporoča se za uporabo na strojih z do 350 obrati / minuto.

Posebna izdelava omogoča dosledno, dolgotrajno zmogljivost in učinkovitost filcev, ki zagotavlja visoko kakovostne rezultate, izboljšuje produktivnost in znižuje stroške. Narejeni iz 100% recikliranih materialov pripomorejo k trajnostni naravnanosti podjetja.

Enakomerna porazdelitev abrazivnih delcev po celotnem filcu (ne samo po površini) zagotavlja visoko učinkovitost in dolgo, učinkovito življenjsko dobo filcev. Posamično ločena in prevlečena vlakna pripomorejo k boljšim, bolj doslednim rezultatom.

Osnovni agresivni filc z odprto strukturo, namenjen temeljitemu odstranjevanju več slojnih premazov do osnovne temeljne površine. Uporablja se pri mokrem čiščenju, na neobčutljivih površinah (Vinas, PVC…). Delo s črnim filcem zahteva strojno opremo z nizkimi obrati (165 rpm).

Dodaj v košarico
Sorodni izdelki
 
FILC 430mm (17') RDEČ TASKI TWISTER, 2 kos/pak
FILC 430mm (17') RDEČ TASKI TWISTER, 2 kos/pak
Šifra izdelka: 280054
Več / Dodaj v košarico