Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
FILC 400mm (16') ZELEN TASKI Americo

FILC 400mm (16') ZELEN TASKI Americo

Šifra izdelka: 280531   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 7,54€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Zelen TASKI Americo Pad se uporablja za intenzivno redno mokro čiščenje ali manj zahtevno generalno čiščenje.
Zelen filc agresivno odstranjuje umazanijo in praske iz zelo umazanih tal. Priporoča se za uporabo na strojih z do 350 obrati / minuto.

Posebna izdelava omogoča dosledno, dolgotrajno zmogljivost in učinkovitost filcev, ki zagotavlja visoko kakovostne rezultate, izboljšuje produktivnost in znižuje stroške. Narejeni iz 100% recikliranih materialov pripomorejo k trajnostni naravnanosti podjetja.

Enakomerna porazdelitev abrazivnih delcev po celotnem filcu (ne samo po površini) zagotavlja visoko učinkovitost in dolgo, učinkovito življenjsko dobo filcev. Posamično ločena in prevlečena vlakna pripomorejo k boljšim, bolj doslednim rezultatom.

Zeleni filc za temeljito čiščenje (ribanje) talnih površin. Je vsestransko uporaben na vseh površinah, razen na zelo občutljivih (parket-možnost prask in odstranjevanje laka, epoksi-se nezaščiten trajno zmatira, laminat itd.). Na premazanih površinah odstrani zgornji sloj premaza. Uporaba pri 165 rpm.

Dodaj v košarico
Sorodni izdelki
 
FILC 400mm (16') RDEČ TASKI Americo
FILC 400mm (16') RDEČ TASKI Americo
Šifra izdelka: 280383
Več / Dodaj v košarico