Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
FILC 280 mm (11') BEL TASKI Americo

FILC 280 mm (11') BEL TASKI Americo

Šifra izdelka: 280534   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 4,62€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Bel TASKI Americo Pad se uporablja za poliranje čistih, suhih talnih površin. Z uporabo na novo premazanih talnih površinah bel filc ustvarja visok sijaj z »wet look« učinkom. Priporoča se za uporabo na strojih z do 3000 obrati / minuto.

Posebna izdelava omogoča dosledno, dolgotrajno zmogljivost in učinkovitost filcev, ki zagotavlja visoko kakovostne rezultate, izboljšuje produktivnost in znižuje stroške. Narejeni iz 100% recikliranih materialov pripomorejo k trajnostni naravnanosti podjetja.

Enakomerna porazdelitev abrazivnih delcev po celotnem filcu (ne samo po površini) zagotavlja visoko učinkovitost in dolgo, učinkovito življenjsko dobo filcev.

Bel filc za poliranje in renovacijo premazov. Uporaba po dobro utrjenih premazih (48 ur). Premaze se polira zaradi lepšega videza, ko stranka zahteva sijaj in zaradi boljše obstojnosti. Pri poliranju na visokih obratih (UHS-ultra high speed) se med filcom in podlago tvori toplota, ki »zapeče« premaz in mu da bolj enoten izgled. Pri pravilnem poliranju se odpornost premaza podaljša za cca 20 %.

Dodaj v košarico
Sorodni izdelki
 
FILC 280mm (11') RDEČ TASKI TWISTER 2 kos/pak
FILC 280mm (11') RDEČ TASKI TWISTER 2 kos/pak
Šifra izdelka: 280052
Več / Dodaj v košarico