Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
DOZER parfuma V-AIR SOLID PLUS, avtomatski osvežilec večjih prostorov

DOZER parfuma V-AIR SOLID PLUS, avtomatski osvežilec večjih prostorov

Šifra izdelka: 111149
cena: 176,50€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

V-AIR SOLID® je električni osvežilec za večje prostore, ki deluje s postopnim sproščanjem v prostor visoko kakovostne dišave. Diševa je brez tekočine, aerosola, HFC, VOC, topil ali potisnega plina. Primeren je za velike prostore, kot so telovadnice, recepcije, jedilnice, avle, konferenčne sobe, hoteli itd.
Sistem deluje samo na elektriko, z uporabo keramične kocke, kar omogoča uporabniku natančen nadzor nad doziranjem in intenzivnostjo. Ker so delci manjši od mikrona, se vonj v zraku obdrži dlje časa in je osveževanje bolj učinkovito. Odišavljena keramična plošča se v enoti rahlo segreva, nato pa notranji ventilator razprši vonj, ki izhlapeva. Tako lahko V-AIR SOLID® odišavi površine do velikosti 500 m3. Keramična kartuša je biološko razgradljiva in okolju prijazna, hkrati pa enostavna za uporabo in zamenjavo.

Nagrade:
- Best Innovation Award
- Green World Ambassador 2016
- Green Apple Award Winner 2015
- Sanitary Maintenance Magazine Distributor Choice Awards
- The Cleaning Show 2015 Innovation Awards

Dodaj v košarico
Sorodni izdelki