Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Čistilo za steklo TASKI Sprint GLASS, 1,5L, za Diverflow, Diversey

Čistilo za steklo TASKI Sprint GLASS, 1,5L, za Diverflow, Diversey

Šifra izdelka: 132265
cena: 33,83€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

OPIS: Koncentrirano sredstvo za čiščenje stekla in drugih površin. Visoko koncentrirano sredstvo za čiščenje brez puščanja lis za steklene površine, ogledala in druge vodo-odporne površine. Zaradi svoje blage formulacije je sredstvo primerno za uporabo na vseh trdih, vodo-odpornih površinah.
KLJUČNE LASTNOSTI: Visoko učinkovito, pH nevtralno, Hitro delujoče, Hitro sušenje, brez puščanja lis. Prijeten, svež vonj. Za točnost doziranja se mora sredstvo TASKI Sprint Glass conc uporabljati z Diverflow Sure Link dozatorjem podjetja Diversey. PREDNOSTI: Odlično odstranjevanje prstnih odtisov kot tudi drugih madežev. Enostavna uporaba - razpšimo in obrišemo. Primerno za uporabo na večini vodoodpornih trdih površinah kot na primer okna, ogledala, glazirane keramične ploščice in plastične površine. Pušča prijeten, svež vonj. Ustrezno in kontrolirano doziranje z uporabo Diverflow Sure Link dozatorjem. Zmanjša odpadno embalažo, potrebuje manj skladiščnega prostora in ima odlično kontrolo stroškov zaradi visoko koncentrirane formulacije.

Dodaj v košarico

Vsebuje EUH208: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on (Benzisothiazolinone). Lahko povzroči alergijski odziv.

Sorodni izdelki