Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Čistilo za sani.+ dez. TASKI Sani 4 in 1 SmartDose 1.4L, Diversey

Čistilo za sani.+ dez. TASKI Sani 4 in 1 SmartDose 1.4L, Diversey

Šifra izdelka: 280678
cena: 50,80€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Sani 4 in 1 je sredstvo pripravljeno za uporabo za čiščenje, odstranjevanje vodnega kamna, dezinfekcijo in osvežitev zraka vseh kislinsko-odpornih trdih površin, ki jih najdemo v sanitarnih prostorih.
Posebna formulacija kombinira odlično učinkovitost čiščenja in preprečuje nastanek vodnega kamna predvsem v območjih s trdo vodo. Sredstvo je baktericidno, fungicidno in uničuje kvasovke. Zahvaljujoč pametnemu pakiranju SmartDose koncept omogoča enostavno, varno in točno doziranje koncentriranih čistilnih sredstev. SmartDose se uporablja pri nizkih koncentracijah, omejuje porabo in predoziranje kemije v okolje in je pakiran v recikliran material.

MIKROBIOLOŠKI PODATKI
Ima baktericidno delovanje v skladu z EN1276, 5 minut kontaktnega časa in 50% in 80% koncentracija.
Uničuje kvasovke (Candida) v skladu z EN1650 pri 80% koncentraciji in 15 minut kontaktnega časa.
Ima fungicidno delovanje v skladu z EN13697 pri 100% in 50% koncentraciji in 5 minut kontaktnega časa; baktericidno delovanje v skladu z EN13697 pri 100% in 50% koncentraciji in 5 minut kontaktnega časa.


Dodaj v košarico
Sorodni izdelki