Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
Čistilo za prehrambeno industrijo DI EASYFOAM VF32, 20 L

Čistilo za prehrambeno industrijo DI EASYFOAM VF32, 20 L

Šifra izdelka: 231261   |   Rok dobave: Po naročilu
cena: 57,65€   (z DDV)
Skrij podrobni opis

Opis:
Easyfoam je visoko peneče, klorirano tekoče čistilno sredstvo, ki je bilo razvito za splošna čiščenja v prehrambni industriji-procesni, mlekarski, industriji pijač.

Ključne lastnosti
• Easyfoam je formulirano alkalno sredstvo z dodatkom hipoklorita in penečih omakal ter emulzifikatorjev ter je učinkovito za odstranjevanje večine zaostankov prehrambne industrije, vključno z maščobami živalskega in rastlinskega
izvora, krvi in beljakovin. Ob dodatni prisotnosti hipoklorita dodatno pripomore k dobremu odstranjevanju organskih in rastlinskih zaostankov ter preprečuje nastanek biofilma ter beljakovinskih oblog.
• Easyfoam se priporoča za dnevno uporabo v procesni industriji predelave zelenjave , konzerviranja, vinarski industriji ter proizvodnji pijač. Primeren je tudi za uporabo v perutninarstvu, klavnicah in ribji industriji. Uporablja se lahko za čiščenje tal, sten, rezalnih površin, pakirnih trakov in ostale procesne opreme.
• Easyfoam je primeren za uporabo na različni opremi za nanos pene.

Dodaj v košarico
Okolje Jedko

Vsebuje natrijev hidroksid (Sodium Hydroxide).
Opozorilna beseda: Nevarno.
Stavki o nevarnosti: 
EUH031 - V stiku s kislinami se sprošča strupen plin.
H314 - Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
H410 - Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
H290 - Lahko je jedko za kovine.

Sorodni izdelki