Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Blagovne znamke

BZ - PURELL

PURELL

Purell je vodilna blagovna znamka svetovno znanega podjetja Gojo. Slednji ima že več kot 60- letno tradicijo na področju higiene rok. Je vodilni globalni proizvajalec in ponudnik rešitev za nego kože in higienskih izdelkov za uporabo na javnih mestih. Izboljšanje kakovosti in reševanje življenj z inovativnimi rešitvami je cilj podjetja Gojo, ki hkrati stimulira inovacije na področju higiene rok in nege kože.

Blagovna znamka Purell je skozi leta postala sinonim za dezinfekcijo rok. Je znamka, ki jo ljudje dobro poznajo in ji zaupajo. Njegova sestava temelji na osnovi alkohola, kar pomeni, da je varen kot navadno milo in voda, ter izredno učinkovit, saj uniči kar 99,99 % najpogostejših bacilov.

 

Dezinfekcija Purell bi morala vedno biti v vašem žepu, tako v šoli, v službi kot tudi v poslovnem svetu ali na rekreaciji. Za njegovo uporabo pa ne potrebujete niti vode niti brisačke. Na voljo je kot dezinfekcijski gel za umivanje rok, po katerem koža postane mehka in osvežena, saj gel vsebuje vlažilne sestavine; ali pa kot gel za dezinfekcijo za uporabo v primeru tveganja virusne okužbe.

Na območjih posebnega tveganja (npr. bolnišnice) Purell priporoča svoje inovativne dozirne sisteme, ki so lahko tudi brezkontaktni, kar pomeni, da ne zahtevajo dotikov. Roko preprosto nastavimo pod dozirnik in dezinfekcijsko sredstvo se sprosti.

Izdelki Purell so na voljo v različnih velikostih pakiranja, so pripravljeni za uporabo ali pa jih uporabimo kot kartuše za senzorske in ročne dozerje.