Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Blagovne znamke

BZ - KIEHL

KIEHL

Nemška blagovna znamka Kiehl ima že dolgoletno zgodovino. Vse skupaj se je pričelo z letom 1904 ko je Johannes Kiehl ustanovil svoj prvi proizvodnji objekt za olja in voske. Podjetje je stalno spremljajo trg in uspešno zadovoljevalo potrebe potrošnikov. S svojo inovativnostjo in moderno tehnologijo je zraslo v enega izmed vodilnih podjetij na področju profesionalnih čistilnih sredstev. Izdelki Kiehl so danes postali sinonim za visoko kakovostna čistilna sredstva za talne površine in so razširjeni po vsem svetu.

 

V asortimanu najdemo različne profesionalne izdelke za čiščenje, vzdrževanje in higieno tal ter površin:

  • čistila za les z negovalnim učinkom,
  • premazi za tla (akrilni zaščitni premazi, metalni zaščitni premazi, premazi za zaščito lesenih tal, premazi odporni na dezinfekcijo, nedrseči premazi …),
  • čistila za odstranjevanje premazov (za PCV, kamen, linolej …),
  • čistila za tla (za odstranjevanje sledi gum, za maščobo, za športne hale …),
  • čistila za površinske madeže (za črnila, kemične svinčnike …). 

Izdelki Kiel so uporabniku prijazni in zadovoljujejo resnične zahteve na trgu. Razvoj in potrebe potrošnikov so skozi zgodovine šle z roko v roki. To je blagovni znamki Kiehl omogočilo, da se je razširila po vsem svetu in postala ena vodilnih na področju profesionalnega čiščenja in vzdrževanja.