Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Blagovne znamke

BZ - ECOLAB

ECOLAB

Barjans d.o.o. zastopa blagovno znamko Ecolab, ki na trgu zagotavlja dezinfekcijske izdelke in čistilna sredstva za naslednja področja:

  • hrana in pijača,
  • zdravstvena nega,
  • objektna in kuhinjska higiena,
  • nega tekstilij.
 

Hrana in pijača

Divizija za hrano in pijačo nudi vse za profesionalno čiščenje in dezinfekcijo v prehrambeni industriji. Nove oblike dezinfekcije zagotavljajo varno obdelavo vseh površin, ki pridejo v stik s hrano ter zmanjšanje in preprečitev tveganja okužb.

 

Zdravstvena nega

Divizija za zdravstveno nego zagotavlja izdelke za preprečevanje okužb. Potrošnikom nudi dezinfekcijska sredstva za roke, kožo, inštrumente in površine, ter različne losjone za umivanje. Ecolab zagotavlja tudi dozirno tehniko v obliki stenskih dozerjev.

 

Objektna in kuhinjska higiena

Ecolab zagotavlja strankam v hotelih, gostinskih in restavracijskih verigah, industrijskem gostinstvu, klinikah, domovih in kantinah celotno paleto avtomatskih čistilnih in higienskih izdelkov. Ecolab nudi vse za pomivanje posode, čiščenje kuhinje, vsakodnevno in periodično čiščenje, čiščenje sob, interno pranje ...

 

Nega tekstilij

Divizija za nego tekstilij ponuja celovite rešitve za obsežne in zahtevne potrebe na področju industrijskega pranja.