Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Blagovne znamke

BZ - DEB STOKO
BZ - DEB STOKO
BZ - DEB STOKO
BZ - DEB STOKO
BZ - DEB STOKO

DEB STOKO

Barjans d.o.o. je generalni uvoznik DEB STOKO® proizvodov.

Proizvajalec in lastnik blagovne znamke DEB STOKO je Deb Group Ltd.. Gre za enega največjih koncernov na tem področju pravilne in zdrave oskrbe delavnih rok in kože nasploh.

 

Predstavljamo vam celotno ponudbo sredstev tridelnega sistema za zaščito, čiščenje in nego delovnih rok. Gre za popolno in pravilno oskrbo delovnih rok v izogib problemom, povezanih z boleznimi, alergijami in vnetji kože zaradi različnih kontaminacij.

Vsi izdelki STOKO ustrezajo medicinskim standardom in so ekološko popolnoma razgradljivi. Vsi artikli so človeški koži prijazni, narejeni iz surovin, ki jih je Evropsko dermatološko združenje uvrstilo na listo koži prijaznih sestavin.

Posebnost čistilnih sredstev je abraziv, ki ga vsebujejo. Abrazivno sredstvo so zmlete orehove lupine, ki so popolnoma naravno pridobljene, biološko popolnoma razgradljive, ne poškodujejo ali dražijo kože ter so lažje od vode (ne mašijo odtokov).

STOKO izdelke odlikuje tudi poseben način doziranja. Posebni milniki omogočajo kontrolirano in optimalno nizko porabo. Poseben je tudi način pakiranja. STOKO izdelki so pakirani v različna pakiranja, najuporabnejše pa so kartuše za milnike. Kartuše so neprodušno zaprte, z vsako kartušo pa se zamenja tudi dozirni mehanizem, kar omogoča nemoteno delovanje. Po uporabi se skrčijo v minimalni volumen odpadne embalaže.

 

Zaščitna sredstva

Zaščita kože pred delovnim procesom je pomembna, ker pomaga koži, da se lažje sooča z nevarnimi substancami. Pore v koži se zaprejo, kar otežuje vstop nevarnih substanc pod kožo, hkrati pa se roke po delu lažje očistijo.

 

Čistilna sredstva

Pri čistilnih sredstvih je pomembno, da so blaga do kože in ostra do umazanije. Odstranijo trdovratne umazanije, ne poškodujejo ali vnamejo kože in so popolnoma razgradljiva.

 

Negovalna sredstva

Namen negovanih sredstev je, da po delovnem procesu povrnejo koži tisto, kar ji je delovni proces odvzel. Koža se mora pred naslednjim delovnim dnem regenerirati, da se lahko spet sooča s nevarnimi snovmi.

 

Izdelke tridelnega programa STOKO si lahko sami izberete glede na vaše potrebe in vrste kontaminacij, ki se pojavljajo pri vas.

Izdelke si lahko ogledate tudi v elektronskem katalogu ali pa nas preprosto kontaktirate za vse dodatne informacije.