Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu

Blagovne znamke

BZ - TUBELESS
BZ - TUBELESS
BZ - TUBELESS

TUBELESS

Tubeless for more: nič tulca = več paprija

 

Ko zmanjka papirja, ponavadi ostane tulec. Čeprav je tulec narejen za recikliranje, največkrat pristane kar med mešanimi odpadki. Na leto zavržemo kar 240 ton tulcev! 

 

Tubeless linija je ekološko naravnana linija higienskih izdelkov z Ecolabel certifikatom. Pri liniji toaletnega papirja in papirnatih brisačk je prostor, kjer naj bi bil tulec, zapolnjen z dodatnim navitjem papirja, količino proizvoda pa še poveča tehnologija proizvodnje s stiskanjem. Za uporabnika to pomeni več izdelka za isto ceno, za okolje pa manj odpadka. Ker tulec nadomešča več navitja, to zagotavlja tudi počasnejšo porabo paprija, kar se odraža tudi v manjši potrebi po transportu in skladiščenju. Na ta način zmanjšujemo tudi naš ogljični odtis v okolju. Poleg tega Ecolabel certifikat zagotavlja odgovornost v celotnem življenjskem ciklu izdelka: od pridobivanja surovin do proizvodnje, distribucije in odstranjevanja ostankov. 

 

Tubeless linija zajema:

   - papirnate brisačke,   
   - toaletni papir,
   - higienske rešitve za pisoar in wc školjke,
   - dišave,
   - mila,
   - ustrezne podajalnike in dozatorje.

 

Oglejte si letak Tubeless in obliko podajalnikov.